Over Specht in de Stad

 

Filosoof-bestuurskundige, rebels-optimist, gefascineerd door hoe mensen samen-leving maken. Om daar grip op te krijgen opereer ik als zelfstandig onderzoeker. Onderzoeken betekent voor mij schrijven en lezen, ontmoetingen en uitwisselingen organiseren en (tijdelijke) plekken in de stad programmeren.

Dat houdt dus in dat ik de ene keer optreedt als onderzoeker, dan weer als uitgever. Soms als gepassioneerd spreker, andere keren weer als aandachtige luisteraar. Ik geef anderen graag een podium om te spreken over hoe zij tegen de stad aankijken, maar probeer zelf ook graag in teksten te vangen hoe ik denk dat de stad zich ontwikkelt. En ten slotte probeer ik van tijd tot tijd dingen uit om te zien of ze bijdragen aan een betere stad.

Nieuwsgierig naar wat dit concreet inhoud? Kijk dan vooral naar mijn projecten en publicaties.

Of meer formeel, mijn cv.