Blog

Buitenplaats Brienenoord

Buitenplaats Brienenoord

Buitenplaats Brienenoord is een nieuwe projectruimte op het Eiland van Brienenoord. Een denk- en werkplek met zicht op Rotterdam, middenin de natuur.

De zon komt en verlicht langzaam de gebouwen van Rotterdam. Wij zijn omgeven door natuur en hebben een mooi zicht op Rotterdam. Als je over het bruggetje van het Eiland van Brienenoord gaat voel je het al, dit is een plek om in alle rust aan bijzondere dingen te werken, grootse plannen te ontwikkelen en aan belangrijke zaken te denken. Zo’n plek willen we worden. Buitenplaats Brienenoord. Een nieuwe projectruimte op een fantastische plek in Rotterdam, het eiland van Brienenoord.

Voorheen het clubhuis van de Arend en de Zeemeeuw, maar nu onder nieuw beheer. Marion Hennink, Rineke Kraaij, Fransje van der Meulen, Maurice Specht en Sander Zweerts de Jong gaan vanaf 1 januari 2015 deze plek nog mooier en interessanter maken dan hij al is. Een ploeg met veel ervaring op het gebied van het realiseren van projecten met de stad als decor en onderzoeksterrein.En met veel plannen. Buitenplaats Brienenoord zal een plek worden waar het denken centraal zal staan, maar dat op een zo plezierig mogelijke manier. Op welke manier we ervoor gaan zorgen dat Buitenplaats Brienenoord een interessante plek wordt voor velen, zullen we op facebook met iedereen delen: https://www.facebook.com/buitenplaatsbrienenoord